Το to-epiplo, αποτελεί ένα από τα μοναδικά καταστήματα στην Ελλάδα με ειδίκευση στο χώρου του επίπλου και εξυπηρετεί πάνω από 10.000 πελάτες το χρόνο.

Στρατηγική με επίκεντρο τις ανάγκες σας

Η στρατηγική ανάπτυξης βασίζεται στη γνώση των συνηθειών του Έλληνα καταναλωτή καθώς και στην προσαρμογή της γκάμας και της οργάνωσης του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος στις ανάγκες του. Για το σκοπό αυτό το to-epiplo φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του προσιτές και ποιοτικές προτάσεις, ανοίγοντας νέους ορίζοντες επιλογών στον καταναλωτή.

Διαρκής ανανέωση και φρεσκάδα

Η διαρκής ανανέωση, η παρουσίαση νέων τάσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν κάθε προσδοκία, αποτελούν θεμελιώδη χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυσιογνωμίας το to-epiplo.

Το Όραμα μας

Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία και να βελτιώσουν την ποιότητα διαβίωσης τους. Όραμα μας είναι να γίνει η επίπλωση προσιτή σε όλους. Ο κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τις καλύτερες λύσεις ανάλογα με τον προϋπολογισμό του.


Με ξεκάθαρη πελατοκεντρική στρατηγική και όραμα, ισχυρή δέσμευση στην ποιότητα και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, το to-epiplo κατέχει μια δυναμική θέση στην ελληνική αγορά και αναπτύσσεται συνεχώς έχοντας ως διαπιστευτήριο την εμπιστοσύνη των χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών της.